Depositorente 1 jaar

Als u een bepaald bedrag beschikbaar heeft, dat u voorlopig nog niet wilt gebruiken, is het verstandig dat te sparen. Heeft u het geld voor minimaal 1 jaar niet nodig, dan kunt u het beste een spaardeposito openen. U zet het geld dan tijdelijk vast en ontvangt dan ook een hoge rente.

Vergelijk de rente op een deposito van 1 jaar

# Bank Rente Meer info
1. BIGBANK 2,85 % Meer info...
2. Moneyou 2,60 % Meer info...
3. NIBC Direct 2,50 % Meer info...
4. Credit Europe Bank 2,25 % Meer info...
5. Aegon Bank 2,10 % Meer info...

 

Door in het bovenstaande overzicht de deposito rente te vergelijken, verzekert u uzelf van de hoogste rente. Vergelijk deposito’s dus zodat u geen geld laat liggen. Vaak bieden kleinere banken een grote rente dan grootbanken om klanten te lokken. Als consument kunt u daar natuurlijk slim van profiteren.

Veilig depositosparen

U wilt er natuurlijk van gerust zijn dat u geld veilig is bij de bank waar u een termijndeposito opent. Gelukkig biedt het Nederlands depositogarantiestelsel daarvoor een goede waarborg. Uw geld wordt namelijk door de Nederlandse overheid gegarandeerd voor een bedrag tot € 100.000,- per rekeninghouder. Spaart u dus met uw partner, dan kunt u zelfs tot € 200.000,- stallen bij de bank van uw keuze zonder u druk te hoeven maken over de solvabiliteit. Alle banken die u vindt op deze website, vallen onder dit depositogarantiestelsel.